VERBINDINGSKRACHT NAJAAR 2024

Versterk je verbindingskracht samen met Binu Singh en Luc Jansen

Voor professionals uit de sociale en (geestelijke) gezondheidssector en onderwijs.

Data 2024: 11-12 okt, 18-19okt, 6nov, 20 nov, 4 dec, 7-8 dec

 

 

 

Wat?
Binu Singh neemt je in dit verdiepingstraject mee in de kennis over verbinding (en hechting) volgens de recentste inzichten. Samen met Luc Jansen staat ze stil bij jouw verbindingskracht en hoe jij die kan voeden. Gaandeweg worden de gewonnen inzichten vertaald naar jouw professioneel handelen vanuit casussen uit je eigen praktijk. Het geheel is ingebed in ervaringsgericht leren, binnen de veiligheid van een besloten groep van max. 21 deelnemers. Het traject omvat 6 dagen en 3 online meetings.

Wanneer?
De tweedaagse modules gaan door op vrijdag- zaterdag of zaterdag-zondag, telkens van 9.30u tot16.30u. De online meetings vinden plaats op woensdagen van 9.15u tot 10.45u. 

Waar?
Swanenberg, Alfons Stesselstraat 19, 3012 Leuven

Prijs?
In het bedrag van 1970 euro (excl. btw) is ook lunch, drank en een vieruurtje tijdens de lesdagen inbegrepen. Je deelname is verzekerd na de betaling van het inschrijvingsgeld. Annulering is niet mogelijk.  Je kunt wel zelf een vervangende deelnemer voorstellen.  Je ontvangt een factuur bij je inschrijving en een getuigschrift van deelname op het einde van je traject.

 

1 970,00

Beschikbaarheid: Op voorraad